FlyghtPro®

Akár kezdő, akár profi, ez a nagy teljesítményű drón minden igényét kielégíti!

Készítsen professzionális fényképeket és videókat, a csúcsmodell összes funkcióját kínálva! Gyorsan és nagy távolságokra repül, nagy felbontású videókat és fényképeket rögzít, amelyeket a közösségi médiában is megoszthat. Tartalmaz automatikus hazatérési rendszert, akadályérzékelőt és nagy teljesítményű akkumulátort, amely rekord percek folyamatos repülési idejével rendelkezik.

 

1 FlyPro® + 6 tartozékból álló készlet INGYENES csak 69 €

148.00€ helyett

KORLÁTOZOTT KEDVEZMÉNY -50%

📦 Elérhetőség
UTOLSÓ 13 DARAB AZ AJÁNLATBAN

A megrendelés leadásához kérjük, adja meg adatait az alábbi űrlapon:


    COMPILA IL MODULO


      
      
      
      

    Igazán lenyűgöző, hogy ennek a cégnek sikerült annyi mindent beleillesztenie ebbe a kis kialakításba, amit korábban csak a drágább és nagyobb rendszerek kínáltak.

    A túlméretezett akkumulátor, amely akár 45 perc folyamatos repülést is lehetővé tesz, a beépített wifi modul a dedikált alkalmazással, amellyel bármilyen telefon csatlakoztatható, és a csúcsmodell összes funkciója a legnépszerűbb drónt tette a piacon.

    3 repülési móddal rendelkezik: normál, mozi a lassú és panoráma élményhez, mint egy filmfelvétel, és sport.

    Intelligens repülési rendszerrel rendelkezik, kétfrekvenciás GPS-követéssel, ami a világon ritka rendszer.

    Automatikusan felismeri a tárgyakat és kikerüli az akadályokat, hasonlóan az önvezetéshez.

    Még erős szélben is rekordsebességet ér el, a beépített stabilizátornak köszönhetően mindig állóképeket továbbít.

     

    Drónunk a legfejlettebb képátviteli technológiával van felszerelve. Képes minden részletet lenyűgöző minőségben megörökíteni. A kiváló minőségű képek átvitele a telefonjára nagyon zökkenőmentes, tiszta és megbízható, és valós idejű videót és fotókat kínál, mint egy profi.

    Ezen kívül a felvételeket és videókat közvetlenül megoszthatja a közösségi hálózatokon, vagy professzionális filmeket készíthet a minőségromlás nélkül.

     

    A repülőgépen található LED-es lámpáknak köszönhetően éjszaka is lehet repülni anélkül, hogy valaha is szem elől tévesztenénk. Még a kamera is, az infravörösön keresztül, gyönyörű képeket továbbít még csökkent vagy nulla látási viszonyok között is. Ráadásul a gps segítségével még teljesen lemerült akkumulátorral is képes lesz biztonságosan visszarepülni.

    1 FlyPro® + 6 tartozékból álló készlet INGYENES csak 69 €

    148.00€ helyett

    A megrendelés leadásához kérjük, adja meg adatait az alábbi űrlapon:


      COMPILA IL MODULO


        
        
        
        

      Miért olyan különleges a FlyghtPro® drón?

      Csak 69€

      148.00€ helyett

      HOGYAN RENDELHET:

      Adja meg adatait

      Egyik tanácsadónk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy megerősítse adatait és válaszoljon kérdéseire.

      Gyors szállítás 24h

      A fizetés csak a megrendelés kézbesítése után történik.

      RENDELJEN MÉG MA ÉS KAP:

      Töltse ki az alábbi űrlapot 1 FlyPro® megrendeléséhez CSAK 89 HUF

      📦 Elérhetőség
      UTOLSÓ 13 DARAB AZ AJÁNLATBAN


        COMPILA IL MODULO


          
          
          
          

        *Az űrlap kitöltése nem kötelez a vásárlásra.

        GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

        Egyszerűen töltse ki az űrlapot a nevével, telefonszámával és címével, és ügyfélszolgálatunk visszahívja Önt, hogy tisztázza az esetleges kétségeit és megerősítse a szállítási részleteket.

        Igen, az Ön kényelme és biztonsága érdekében kínálunk utánvétes fizetést, így közvetlenül a futárnak fizethet, amikor megérkezik az otthonába!

        Egyszerűen töltse ki az űrlapot, és egy operátor visszahívja Önt a termékkel és az ajánlattal kapcsolatos információkkal és részletekkel.

        Honlapjaink természetesen jelzik a személyes adatok kezelésének módját, garantálva, hogy azok teljes biztonságban kerülnek elküldésre üzemeltetőinknek, akik a termék szállításáért felelősek.

        This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of Facebook, Inc. All Pictures shown are for illustration purpose only. Actual product may vary due to product enhancement. Los productos recomendados en este sitio se venden en régimen de afiliación, por lo que no somos ni el fabricante ni el vendedor oficial de cada uno de los productos que encontrará en nuestro sitio. Por lo tanto, para cualquier solicitud de reembolso u otros problemas con los productos adquiridos a través del sitio, siempre debe ponerse en contacto con el vendedor oficial. Las imágenes de los productos que aparecen en esta página de ventas son meramente ilustrativas. Por lo tanto, el producto recibido y los posibles regalos pueden variar en función de la disponibilidad de existencias. Al rellenar el formulario de pedido y pulsar el botón «FINALIZAR PEDIDO», acepta las condiciones aquí descritas.