🎁 PROMOȚIE

🚛 DIRECT LA DOMICILIU

Evaluat 4.95/5
5/5

Noul radiator convector de perete 4 în 1 cu funcție de încălzire/răcire/dezumidificare și dezinfectare cu putere reglabilă fără motor extern

ÎNCĂLZIȚI UN ÎNTREG APARTAMENT ÎN CÂTEVA MINUTE, ECONOMISIND ÎN ACELAȘI TIMP LA FACTURI

DISPONIBILITATE
ULTIMELE 7 PIESE ÎN OFERTĂ

OFERTĂ

În timp ce stocurile durează
LEI978
LEI 489,00
 • Aparat de aer condiționat
 • Telecomandă
 • Manual de instrucțiuni
 • Garanție de 2 ani
PROMOȚIE

GARANȚIILE NOASTRE

PRODUS CERTIFICAT

GARANȚIE DE SATISFACȚIE

ASISTENȚĂ 24 DE ORE DIN 24

PLATA LA LIVRARE

Atenție! oferta la prețul de LEI 489,00 cu plata la livrare este limitată la ultimele bucăți din depozit

Echipat cu tehnologie de ultimă generație, proiectată de ingineri experimentați, acesta poate încălzi apartamente, camere și birouri de peste 30 m² în mod uniform și, mai ales, cu un consum redus de energie electrică în doar câteva minute.

Cu ajutorul telecomenzii incluse, puteți alege între diferitele programe de aer cald, încălzire rapidă, aer proaspăt, dezumidificator și puteți seta temporizatoare de pornire/oprire.

Acesta include filtre Hepa care rețin 99% din praf și bacterii, purificând în același timp aerul și reînnoindu-l continuu pe măsură ce îl încălzește.

Este complet silențios și este singurul cu motor intern, ușor de instalat fără a plăti instalații costisitoare.

UNIC ȘI INIMITABIL

Inteligentă

Prin intermediul tehnologiei invertorului, menține temperatura presetată la cea mai mică putere setată, minimizând astfel costurile cu același rezultat ca și radiatoarele cu funcționare permanentă.. O adevărată revoluție în aceste vremuri de creștere a costurilor! În plus, cu funcția de încălzire rapidă, veți avea un apartament cald și confortabil în câteva minute.

Cronometru și telecomandă

Cu ajutorul telecomenzii incluse puteți gestiona și schimba programele de încălzire, aer cald, încălzire rapidă, aer rece și dezumidificator. În plus, puteți seta temporizatoare de oprire automată și un program zilnic și săptămânal ideal pentru mediul dvs.

Purifică aerul și nu se simte

Acest sistem este singurul care include filtre Hepa, care previn poluarea secundară cauzată de refluxul prafului, purificând aerul și colectând până la 99% din praf și bacterii fără a lăsa nimic în aer.

Este dotat cu cel mai nou motor silențios, cu funcție de noapte pentru a minimiza orice zgomot și pentru a vă permite să vă odihniți la căldură fără disconfort

Clienții noștri nu se pot înșela

Evaluat 4.95/5⭐⭐⭐⭐⭐

+9847 Comentarii

⭐⭐⭐⭐⭐
⭐⭐⭐⭐
⭐⭐⭐
⭐⭐

Produs excelent, instalat în bucătărie poate încălzi toată casa... Un design frumos de asemenea, un raport calitate-preț excelent. Adevărat conform descrierii, instalare ușoară

Beatrix C.

Funcționează și am observat cu adevărat o scădere a consumului. Odată pornit și setat la o temperatură de 25 de grade, cu o temperatură de 18 grade, în 6-7 minute reușește să se încălzească și să treacă la moderat, menținând în același timp temperatura la putere minimă.

Aurelian F.

Economisește spațiu, este ușor de instalat, se încălzește bine și este puțin zgomotos. În mod convenabil, pot regla viteza aerului, puterea, direcția fluxului și pot seta programe și temporizatoare, toate de la telecomandă.

Denisia F.

ANUNȚ IMPORTANT

Din cauza cererii mari, suntem oficial în criză de acest produs, vă rugăm să comandați cât mai curând posibil!

OFERTĂ LIMITATĂ ÎN TIMP

ASTĂZI DOAR 489,00 LEI

Vă vom suna înapoi

💶 Încasare la livrare

Blocați oferta acum și vă vom suna înapoi

  COMPILA IL MODULO

  ⚠️ ULTIMI PEZZI IN MAGAZZINO ⚠️
  💶 PAGAMENTO ALLA CONSEGNA 💶
  ✅ Esclusivo Sconto del 50%

  ÎNTREBĂRI FRECVENTE

  Pur și simplu completați formularul cu numele, numărul de telefon și adresa dumneavoastră, iar serviciul nostru pentru clienți vă va suna pentru a clarifica orice îndoială și pentru a confirma detaliile de expediere.

  Da, pentru confortul și siguranța dumneavoastră, vă oferim plata la livrare, puteți plăti curierul direct când ajunge la dumneavoastră acasă!

  Pur și simplu completați formularul, iar un operator vă va suna înapoi pentru a vă oferi informații și detalii despre produs și ofertă.

  În mod absolut, site-urile noastre indică modul în care vor fi tratate datele personale, garantând că acestea vor fi trimise în deplină siguranță operatorilor noștri care se vor ocupa de expedierea produsului.

  ©  Copyright 2022. – IT15711145923 – All Rights Reserved

  This site is not a part of Facebook website or Facebook Inc. Additionally. This site is NOT endorsed by FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.