🎁 PROMOȚIE

🚛 DIRECT LA DOMICILIU

Evaluat 4.95/5
5/5

Revoluționara Tăietor de perii profesională revoluționară de tuns cu lame 4 în 1 pentru îngrijirea perfectă a grădinilor, copacilor și plantelor fără consum

Baterie dublă, motor mai puternic și mai silențios, cu discuri și lame pentru cosirea rapidă și fără efort a buruienilor, tufișurilor, chiar și a crengilor groase și a mărăcinilor

DISPONIBILITATE
ULTIMELE 7 PIESE ÎN OFERTĂ

🚚 Livrare rapidă 24/48h

💶 Plata la livrare

OFERTĂ

În timp ce stocurile durează
LEI590
LEI 295
00
 • 1 × Mașină electrică de tuns perii
 • 2 Baterii reîncărcabile cu litiu de 24V
 • 1 încărcător
 • 6 lame metalice
 • 20 lamele din plastic
 • 1 lamă circulară
 • 2 mănuși
 • 1 ochelari de protecție
 • Manual de instrucțiuni
 • Garanție de 2 ani
PROMOȚIE

GARANȚIILE NOASTRE

PRODUS CERTIFICAT

GARANȚIE DE SATISFACȚIE

ASISTENȚĂ 24 DE ORE DIN 24

PLATA LA LIVRARE

Atenție! oferta la prețul de 295.00 LEI cu plata la livrare este limitată la ultimele bucăți din depozit

Singurul trimmer electric cu sistem de tăiere patentat cu lamă distanțată, care este mai puternic și mai rapid decât firele de tăiere, garantând un rezultat profesional chiar și pentru începători.

Nu necesită întreținere și, datorită distanțierului reglabil, protejează plantele și florile în timpul tăierii, pentru o lucrare perfectă

Echipată cu două baterii interschimbabile pentru a asigura o putere maximă, astfel încât să puteți continua să lucrați ore întregi, fără opriri din cauza ruperii și încurcării firelor și fără mirosul de combustibil și ulei pe care îl generează mașinile de tuns perii normale

Stocuri limitată

💶 Plata la livrare


  COMPILA IL MODULO


  UNIC ȘI INIMITABIL

  PERFORMANȚĂ IMPECABILĂ PE ORICE VEGETAȚIE

  Cu accesoriile convenabile și cu lamele interschimbabile incluse, care în mod normal sunt achiziționate separat, poate tăia orice: iarbă, buruieni, plante, ramuri de copaci și chiar și pentru plivire pe margini altfel inaccesibile.

  90° REGLABIL

  Capul de tăiere reglabil la 90° facilitează lucrul în zonele greu accesibile, se adaptează la diferite cerințe de tăiere și contururi de teren, asigurând precizie și versatilitate optime.

  Ajunge cu adevărat peste tot și tunde chiar și cele mai dificile zone, cum ar fi colțurile straturilor de flori sau colțurile unde este dificil de ajuns cu mașinile de tuns iarba convenționale și voluminoase.

  DESIGN ERGONOMIC ȘI ROBUST

  Designul ergonomic și ușor al mașinii de periat asigură o experiență de utilizare confortabilă și intuitivă. Vibrațiile reduse reduc oboseala chiar și în timpul sesiunilor lungi de lucru, asigurând o productivitate și un confort sporit.

  Construită cu materiale de înaltă calitate și cu o construcție solidă, perietoarea noastră este proiectată să reziste la provocările unei utilizări intensive și la cele mai dure condiții de mediu, asigurând o durabilitate excepțională.

  Clienții noștri nu se pot înșela

  Evaluat 4.95/5⭐⭐⭐⭐⭐

  ⭐⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐⭐
  ⭐⭐⭐
  ⭐⭐
  Achiziție verificată 4/04/2024
  5/5

  Produs fantastic și foarte ușor de asamblat. Prima dată când l-am folosit, am folosit lama circulară și am tăiat carnea dintr-o tufă de mărăcini foarte mare și veche (adică ramuri de până la 5 cm grosime) din grădina mea de legume. Am fost foarte impresionat de inginerii proiectanți care au creat acest produs

  Iacob C.

  Achiziție verificată 2/04/2024
  5/5

  Un raport bun calitate-preț, deoarece vine cu o roată de tăiere din metal și mai multe lame. Roata de tăiere metalică este foarte bună, tăind prin tufișuri dense. Roțile ajută la manevrare, așa că dacă nu aveți multă forță în brațe acesta este pentru dvs.

  Laurențiu F.

  Achiziție verificată 1/04/2024
  5/5

  Am fost puțin reticentă în privința cumpărării, deoarece era destul de ieftin, dar până acum sunt foarte impresionată.
  Mi s-a părut foarte ușor de asamblat, deoarece sunt doar câteva piese de montat.
  Am montat lama metalică plată și roțile și am folosit-o pentru a tunde mica mea grădină din față și din spate (deoarece mașina de tuns iarba este în prezent stricată) și chiar a făcut o treabă excelentă - a trebuit să înlocuiesc bateriile doar o singură dată, deoarece a durat aproximativ 90 de minute cu o singură încărcare, ceea ce a fost grozav, deoarece iarba era destul de lungă, așa că a fost tăiată. Super recomandat!

  Ștefanel F.

  Introduceți datele

  Vă vom suna înapoi pentru confirmare

  Livrare rapidă 24/48h

  Plata la livrare

  ANUNȚ IMPORTANT

  Din cauza cererii mari, suntem oficial în criză de acest produs, vă rugăm să comandați cât mai curând posibil!

  OFERTĂ LIMITATĂ ÎN TIMP

  ASTĂZI DOAR 295,00 LEI

  Vă vom suna înapoi

  💶 Încasare la livrare

  ✔️Accesorii incluse în preț

  Blocați oferta acum și vă vom suna înapoi


   COMPILA IL MODULO


   ÎNTREBĂRI FRECVENTE

   Pur și simplu completați formularul cu numele, numărul de telefon și adresa dumneavoastră, iar serviciul nostru pentru clienți vă va suna pentru a clarifica orice îndoială și pentru a confirma detaliile de expediere.

   Da, pentru confortul și siguranța dumneavoastră, vă oferim plata la livrare, puteți plăti curierul direct când ajunge la dumneavoastră acasă!

   Pur și simplu completați formularul, iar un operator vă va suna înapoi pentru a vă oferi informații și detalii despre produs și ofertă.

   În mod absolut, site-urile noastre indică modul în care vor fi tratate datele personale, garantând că acestea vor fi trimise în deplină siguranță operatorilor noștri care se vor ocupa de expedierea produsului.

   ©  Copyright 2022. – IT15711145923 – All Rights Reserved

   This site is not a part of Facebook website or Facebook Inc. Additionally. This site is NOT endorsed by FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.